Makine Mühendisliği

MMU Proje Başvuruları

GENEL ESASLAR

MMU-I dersini almak isteyen öğrencilerin aşağıdaki ön şartların tümünü sağlaması gerekmektedir

-1210101/1215101 Bilgisayar Destekli Teknik Resim I dersinden en az DD almak

-1210202/1215202 Bilgisayar Destekli Teknik Resim II dersinden en az DD almak

-1210502/1215502 Makine Elemanları I dersinden en az DD almak

MMU-II dersini almak isteyen öğrenciler

1. 2020-2021 Güz Yarıyılında mezun olabilecek durumda olması,

2. Aşağıdaki ön şartların tümünü sağlaması gerekmektedir.

-1210101 Bilgisayar Destekli Teknik Resim I dersinden en az DD almak

-1210202 Bilgisayar Destekli Teknik Resim II dersinden en az DD almak

-1210502 Makine Elemanları I dersinden en az DD almak

MMU-I ve MMU-II projelerinden sadece birisi ısı alanında yapılabilir ama ikisinin de Mekanik alanında yapılması mümkündür. MMU-I/MMU-II projelerinden herhangi birini daha önce başarıyla tamamlayan öğrenciler proje adlarını Online Proje Başvuru Formunda belirtmelidir.

MMU-I ve MMU-II projeleri öğrenci tercihi ve Transkript notu dikkate alınarak dağıtılacaktır. MMU-I ve MMU-II kapsamında proje danışmanlarıyla anlaşma yapılmayacaktır.

MMU-I ve/veya MMU-II Proje Tercih İşlemleri

MMU-I ve MMU-II projelerine başvurular online olarak 08.10.2020 (Perşembe) günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir. Online Başvuru Formuna sadece “@ktun.edu.tr” uzantılı “Google” hesabınız açık olarak erişebilirsiniz. Her öğrenci yalnızca bir başvuru yapabilecektir. Güncel transkriptinizin “.pdf” uzantılı olacak şekilde Online Başvuru Formuna yüklenmesi gerekmektedir. Yalnızca, otomasyon sistemi üzerinden “.pdf” uzantılı olarak indirilen transkriptler kabul edilecektir. Otomasyon üzerinden transkript indirme adımlarını görmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Öğrenci işlerinden proje başvuruları için transkript alınmayacaktır.

Online Başvuru Formunda beyan edilen bilgilerin doğruluğunda tüm sorumluluk öğrenciye aittir. Verilen bilgilerin eksik veya hatalı olmasının tespit edilmesi durumunda proje tamamlanmış olsa dahi ders notu "FF" olarak değiştirilecektir. Öğrenci tarafından beyan edilen bilgiler otomasyon üzerinden kontrol edilecektir.

İlgili bölümlere aşağıdaki linklere tıklayarak erişebilirsiniz.

MMU-I Tip Proje Konuları

MMU-I Proje Başvuru Formu