Konya Teknik Üniversitesi Bir Devlet Üniversitesidir.

Uzaktan Öğretim

Yeni Koronavirüs Hastalığı Salgınında Eğitim-Öğretim Süreçleri (Kayıt Dondurma)

Bilindiği üzere küresel salgın Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) nedeniyle Yüksek Öğretim Kurulu tarafından bazı kararlar alınmış olup  2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar dönemine münhasır olmak üzere; üniversitelerde önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde kayıtlı olup öğrenim gören öğrenciler 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kayıt dondurabileceklerdir.

Lisansüstü tez aşamasındaki öğrencilerin kayıtlarının dondurulması için danışmanın olumlu görüşüne  ihtiyaç vardır. Danışmanların da tez aşamasındaki öğrencileri için aşağıdaki danışman dilekçesini doldurmaları gerekmektedir.

Kayıt dondurma dilekçesinin yarıyıl başlangıcından itibaren ilk bir ay içinde verilmesi gerekmektedir. Bu nedenle kayıt dondurma dilekçelerinin, uzaktan öğretimin başladığı 06 Nisan 2020 tarihinden bir ay sonrası olan, 08 Mayıs 2020 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Öğrenci kayıt dondurma dilekçesini bilgisayar ortamında doldurup, kendi üniversite e-posta adresi (@ktun.edu.tr) üzerinden Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızın e-posta adresine (ogrenciisleri@ktun.edu.tr08 Mayıs 2020 tarihine kadar gönderir. 05 Haziran 2020 tarihine kadar da dilekçenin aslını imzalayıp posta yolu ile aşağıda verilen adrese gönderir.

Konya Teknik Üniversitesi

Akademi Mahallesi Yeni İstanbul caddesi No:235/1 Selçuklu/KONYA

Karar ilişkin Resmi Yazı için Tıklayınız.

Kayıt Dondurma Dilekçesi İçin Tıklayınız.

Kayıt Dondurma Tez Danışman Dilekçesi İçin Tıklayınız.