Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kesin Kayıt Yaptıran Adayların Listesi

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında kesin kayıt yaptıran adayların listesini aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

- Kayıt yaptıran öğrenciler, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (LEE) tarafından kurumsal web sayfasında her yıl ilan edilen ve akademik takvim ışığında öğrencilik faaliyetleri ile ilgili tüm süreçleri takip edecekleri LEE Öğrenci Otomasyon Sistemine, listede sunulan öğrenci numaraları ile giriş yapacaklardır. Öğrenci şifresi olarak TC Kimlik Numaraları tanımlanmış olup ilk girişte bu şifrelerin değiştirilmesi önem arz etmektedir.

- Danışman atamaları en kısa sürede tamamlanacak olup öğrencilere LEE Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden duyurulacaktır.

- Danışman ataması gerçekleştirilen öğrenciler akademik takvimde belirtilen tarihler arasında (28 Eylül – 02 Ekim 2020) danışmanları ile iletişime geçerek LEE Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden ders kayıtlarını gerçekleştireceklerdir.

- Öğrenci kimlikleri çıkarıldığında kurumsal web sitesi üzerinden duyuru yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Konya Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Kesin Kayıt