Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

2021-2022 YKS EK YERLEŞTİRME DUYURUSU

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize YKS Ek Yerleştirme Sonucu İle Yerleşen Öğrencilerimize Duyuru

Üniversitemizi tercih ederek YKS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre bir bölüme/programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 04-05 Ekim 2021 tarihleri arasında e devlet üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresinden saat 23:59’a kadar olacaktır. Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerimizin, üniversitemize gelerek herhangi bir belge teslim etmesine gerek yoktur. Öğrencilerimizin E-devlet üzerinden kayıt yaptırmaları yeterli olacaktır.

Sadece lise bilgileri mevcut olmayan veya çeşitli nedenlerle e-Kayıt işlemi yaptıramayan ve yaptırmak istemeyen öğrencilerimiz, kayıt işlemlerini yerleştirme sonuç belgelerinde belirtilen kayıt adreslerinde 04-07 Ekim 2021 tarihleri arasında bireysel gelerek yüz yüze kayıt yaptırabilirler.

Yeni kazanan öğrencilerimizin güz dönem ders kayıtları üniversitemiz tarafından yapılacaktır. Ayrıca bir ders kaydı yapmalarına ve ders onayına gerek yoktur. (II. Öğretim programına kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıtlarının yapılabilmesi için 04-07 Ekim 2021 tarihine kadar Vakıfbank’a öğrenci numaralarına harç ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Aksi takdirde ders kayıtları yapılmayacaktır.)

Önemli Not:

*Covid-19 Pandemisi sebebi ile tüm adaylarımızın e-Kayıt (e-devlet üzerinden) yaptırarak işlemlerini tamamlamaları rica olunur.

**Sizler için hazırlamış olduğumuz YKS Kayıt Rehberine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

***Akademik takvim için lütfen tıklayınız.

**** Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Öğrencilerimizin bilgisine sunulur.

Üniversitemize YKS Ek yerleştirme sonucunda yerleşen bütün öğrencilerimizi tebrik eder, yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI