Kariyer Merkezi

Isparta GÜNKAF22 Fuarına Katılım Hakkında

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ‘’ Yetenek Her Yerde’’ temasıyla üniversitelerin, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen, Bölgesel Kariyer Fuarları kapsamında, bu sene düzenlenen Güney Kariyer Fuarı 2022’de çok sayıda firma, kurum, kuruluş ve öğrenciyi bir araya getirmeyi hedeflemektenmektedir. Paydaşı olduğumuz fuara Konya Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak üniversitemiz öğrencilerini katılımı için bir gezi planlamıştır.

Gezi planı ve fuara katılım sağlayacak öğrencilerin yapacağı işlemler ektedir.

Güney Kariyer Fuarına katılmak için kurumumuzun araç temin etme konusunda yardım aldığı Konya Büyükşehir Belediyesi iki adet şehirlerarası otobüsle bize yardımcı olmaktadır. Fakülte ve Meslek Yüksek okulundan gelen öğrenci  listesindeki sayının elimizde bulunan otobüs imkânlarını aştığı görülmüştür. Bu katılım bizleri sevindirmekle birlikte imkânlarımızın yeterli olmaması nedeniyle Merkezimizde bazı kriterler çerçevesinde gelen öğrenci listesinde eleme yapmak zorunda kalınmıştır. Başvuran öğrencilerde son sınıf kriteri olup başvuru sırası dikkate alınarak liste oluşturulmuştur.

Konya Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi