Makine Mühendisliği

Uzaktan Öğretimde, MMU I ve MMU II Derslerinin Sınav Notu Değerlendirme Usulü

Ara sınav

MMU Yönergemize göre, MMU I ve MMU II derslerinde ara sınav notu danışman tarafından aşağıdaki yöntem izlenerek verilecektir.

İlgili öğretim üyesi, LMS sisteminde MMU I ve MMU II derslerinin içine ara sınav ödev modülü açacaktır.

Öğrenciler, Bölüm tarafından ilan edilen ara sınav tarihine kadar yapmış oldukları çalışmaları, ara sınav programında belirtilen tarih ve saatler arasında LMS sisteminde ara sınav ödev modülüne yükleyecektir.

İlgili öğretim üyesi, LMS sistemine süresi içinde yüklenen bu çalışmaları değerlendirerek öğrencinin ara sınav notunu Obis sistemine işleyecektir.

Final ve Bütünleme

MMU I dersinin final ve bütünleme notlarının değerlendirmesinde ve Obis sistemine işlenmesinde ara sınav notunun belirlenmesinde takip edilen yol izlenecektir.

MMU II dersinin final ve bütünleme sınavları, Yönergemize uygun olarak, 3 kişilik sınav komisyonunca ve online şekilde yapılacaktır. Final ve bütünleme notlarının Obis sistemine işlenmesi ise öğrencinin danışmanı tarafından yapılacaktır.

MMU SINAVLARI