Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü

Amaç

Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü, Konya Teknik Üniversitesi öğrencilerinin eğitim-öğretim dışında kalan zamanlarını değerlendirerek sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Sağlık, Kültür ve spor Daire Başkanlığında oluşturacakları "Konya teknik Üniversitesi Öğrenci Topluluğu" tanımlı toplulukların kuruluş, işleyiş ve yapacakalrı etkinliklere ilişkin usul ve esasları düzenler.

Konya Teknik Üniversitesi bünyesinde 43 adet öğrenci topluluğu bulunmaktadır. Her geçen gün topluluk sayımız; sosyo-kültürel, teknolojik-bilimsel aktivitelere hevesli öğrencilerimizle birlikte artmaktadır.

Yapılan Etkinler:

21 Ekim 2021 tarihinde Akademik Danışmanlar toplantısı düzenlendi.

22 Kasım 2021 tarihinde TEKNOFEST Karadeniz 1. Kurumsal Temsilciler Koordinasyon Toplantısına katıldık.

29 Kasım 2021 tarihinde Topluluk Başkanları toplantısı düzenlendi.