KTÜN Rektörü Özçelik’ten NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Özçelik, akademik birimler ve üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette ayrıca karşılıklı olarak iki üniversite arasında yapılması muhtemel işbirliği hususlarında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Aytekin ile üniversite yerleşkesini gezen Rektör Prof. Dr. Özçelik, yerleşke içerisinde bulunan kütüphane, kültür ve kongre merkezi, spor tesisleri, fakülte ve meslek yüksekokulları hakkında bilgi aldı.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik NEVÜ