Mühendislikte Gelişim Topluluğundan Rektör Özçelik’e Ziyaret

Konya Teknik Üniversitesi Mühendislikte Gelişim Topluluğu, KTÜN Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik’e ziyaret etti.  Pandemi dönemi boyunca yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. Özçelik’e bilgi veren topluluk üyeleri, yürüttükleri proje ve çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Hakan Terzioğlu ile Mühendislikte Gelişim Topluluğu Başkanı Bilal Marangoz önceki dönem başkanı Murat Özbek, başkan yardımcıları, Sabri Cengiz, Süeda Telek, Ecrin Aydınoğlu bulundu.

Gerçekleştirdikleri ziyarette pandemi dönemi boyunca yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. Özçelik’e bilgi veren Mühendislikte Gelişim Topluluğu üyeleri, pandemi döneminde de çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiklerine vurgu yaptı. Konya Sanayisine yönelik çalışmalara önem verdiklerini ifade eden topluluk, hayata geçirmeye planladıkları Rover Projesi hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Topluluk üyeleri ayrıca Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ile Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yürütmeyi planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Öğrenci topluluklarının proje ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, “Aileleri tarafından bizlere emanet edilen öğrencilerimizin sağlığı için Konya’daki devlet üniversiteleri olarak ortak bir kararla 2020-2021 öğretim yılı güz yarıyılında ön lisans, lisans ve lisansüstü tüm derslerin uzaktan öğretimle yürütülmesine karar verildi. Üniversitemiz bu süreçte uzaktan öğretim alt yapısı için hazırlıklarını tamamlamıştır. Teorik derslerimiz ağırlıklı olarak senkron olarak yürütülecek. Bu süreci gerek öğretim üyelerimizin gayretleri gerekse öğrencilerimizin gayretleriyle verimli şekilde geçireceğimize inanıyoruz.” diye konuştu.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik