Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

2022-2023 Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında Duyuru

Üniversitemizde 2022-2023 eğitim-öğretim yılında yaz okulu aşağıdaki bölümlerde açılacaktır.

1. Bilgisayar Mühendisliği
  2. İnşaat Mühendisliği
  3. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

• 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yaz okulu akademik takvimi için tıklayınız.
  • 2022- 2023 eğitim-öğretim yılı yaz okulunda açılan dersler için tıklayınız.
  • Yaz okulu başvuru dilekçesi için tıklayınız.
  • Konya Teknik Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOTLAR:

1. Başvurular 06.07.2023 tarihinde başlayacak olup son başvuru tarihi 11.07.2023 saat:16:45 tir. Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecektir.

1. Yaz okulu ücretleri Ziraat Bankasına öğrenci numaralarına yatırılacaktır. Diğer üniversite öğrencileri de üniversitemiz öğrencileri ile aynı ücreti yatıracaktır. Diğer üniversiteden gelen öğrencilere öğrenci numaraları öğrenci işleri tarafından verilecek ve ücretler verilecek öğrenci numaralarına yatırılacaktır.

1. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının; 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi konulu, 20.06.2023 tarih ve 42076 sayılı yazısı gereği yaz öğretimi yüz yüze yapılacaktır.

1. Yaz okulu kapsamında başvuru yapacak olan öğrenciler yaz okulu dilekçesini doldurduktan sonra ilgili bölümlerin bölüm başkanlıklarının mail adresine mail ortamından yada yüz yüze olarak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

1. Bölüm başkanlıklarının mail adresi aşağıda belirtilmiştir.

• Bilgisayar Mühendisliği mail adresi:                                bilgisayar@ktun.edu.tr
  • İnşaat Mühendisliği mail adresi:                                      insaat@ktun.edu.tr
  • Metalurji ve Malzeme Mühendisliği mail adresi:           metalurji@ktun.edu.tr