Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

4/B Sözleşmeli Personel İlanı Başvuru Sonuçları

Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 31.12.2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanımızın sonuçları aşağıda yayımlanmıştır.

S-38 Programcı kadrolarına “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca yazılı ve/veya sözlü sınav başarısına göre yerleştirme yapılacağından sınava girmeye hak kazanan adayların aşağıda belirtilen yer, tarih ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir.

SINAV BİLGİLERİ

SINAV YERİ

:

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Gelişim Yerleşkesi Akademi Mah. Yeni İstanbul Cad. No:235/1 Selçuklu/KONYA

SINAV TARİHİ VE SAATİ (YAZILI / UYGULAMA)

13/02/2024 Salı – 10:00

SINAV TARİHİ VE SAATİ (SÖZLÜ)

13/02/2024 Salı – 14:00

KPSS puan sıralaması sonucuna göre alım yapılacak S-39 Destek Personeli unvanı için şartları sağlayarak atanmaya hak kazanan asıl adayın aşağıda belirtilen belgeleri 07 Şubat 2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

İlgili sürede başvuru yapmayan aday atanma hakkını kaybedecek olup, yerine yedek aday çağırılacaktır.

ATAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi

2- Diploma aslı ve fotokopisi

3- Askerlik Durum Belgesi (Terhis Belgesi)

4- 6 adet vesikalık fotoğraf

5- Adli Sicil Kayıt Belgesi (Sabıka Kaydı)

6- Mal Bildirim Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)

7- Tedavi Yardım Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)

8- Sağlık Kurulu Raporu*

Sağlık Kurulu Raporları Tıp Fakültesi ya da Devlet Hastanesinden alınacak olup, raporda “ağır işte çalışabilir” ibaresi açıkça yazılı olacaktır.

SONUÇLAR (İlan Koduna tıklayınız)

İLAN KODU

ÜNVANI