Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Yetenek Kapısı - Kariyer Danışmanlığı Hk.

Kıymetli öğrencilerimiz,

Üniversitemiz öğrencilerinin kariyer gelişimlerini desteklemek ve kariyer danışmanlığı hizmetlerinin erişilebilirliğini artırmak üzere İŞKUR ile 2023-2024 Akademik yılında iş birliğine başlamıştır. Bu kapsamda, Öğrenci/mezunlarımızın, kariyer danışmanlığı hizmeti alabilmesi için İŞKUR tarafından görevlendirilmiş, İş ve Meslek Danışmanları Yetenek Kapısı Platformuna üniversitemiz adına kariyer danışmanı olarak tanımlanmıştır.

Öğrenci ve mezunlarımıza sunulacak kariyer hizmetlerinin, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlarının bilgi ve deneyiminden faydalanarak çeşitlendirilmesi ve güçlendirilmesi için Kariyer Merkezi Personeli ve İş ve Meslek Danışmanlarıyla işbirliği içinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

Bu kapsamda öğrenci ve mezunlarımızı kariyer danışmanlığı hizmetleri konusunda Üniversitemiz Gelişim Yerleşkesi Rektörlük Binasındaki Kariyer Merkezimize ve İŞKUR-Kampüs Hizmet birimine bekliyoruz.