Erasmus+ Koordinatörlüğü

2021 ve 2022 Sözleşme Dönemlerine ait Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Sonuçları

Üniversitemiz tarafından yürütülen 2021-1-TR01-KA131-HED-000003540 projesi ile 2021-1-TR01-K131-HED-000006613 StartUp konsorsiyum projesi kapsamında Ders Verme hareketliliği ve 2021-1-TR01-KA131-HED-000003540 ve 2022-1-TR01KA131-HED-000060058 no.lu projeler ile 2022-1-TR01-K131-HED000060647 StartUp konsorsiyum projesi kapsamında Eğitim Alma hareketliliği ilanlarına ait değerlendirme sonuçlarını görüntülemek için buraya tıklayınız.

Sorularınız için erasmus@ktun.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

KTUN Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü

Önemli Notlar:

Kabul-hibeli statüsünde yer alan ve her iki hareketlilik türünden de faydalanmaya hak kazanan personelimizin bir hareketlilik türünden 18.08.2023 tarihine kadar feragat etmesi gerekmektedir. Lütfen erasmus@ktun.edu.tr adresine e-posta ile feragatınız için dilekçenizi gönderiniz.

Kabul-hibeli statüsünde kabul olan ve hareketlililiği kısa süre içerisinde gerçekleştirecek olan personelimizin öncelikle üniversite yönetim kurulu kararı gerekmektedir. Bu işlemle birlikte pasaport sürecini tamamlaması gerekmektedir.

Kabul-hibeli statüsünde yer alan personelimizin gidiş tarihinden en az 3 gün öncesinde gerekli tüm evrakları koordinatörlüğümüze teslim etmesi ve hibe sözleşmesini imzalaması zorunludur.

Eğitim Alma Hareketliliği için:

Koordinatörlüğümüze Teslim Edilecek Belgeler

· Kabul/Davet Mektubu

· Hareketlilik Sözleşmesi (Staff Mobility for Training)

· Hibe Sözleşmesi (Koordinatörlüğümüz tarafından hazırlanacaktır)

· Üniversite yönetim kurulundan alınan görevlendirme yazısı

· Euro hesabı bildirim dilekçesi (Ziraat bankası tavsiye edilir.)

· Pasaport fotokopisi

· Yurt dışı Sağlık ve Seyahat Sigortası (ZORUNLU)

· Seyahat belgeleri (Uçak bileti vb.)

Ders Verme Hareketliliği için:

· Kabul/Davet Mektubu (Acceptance/Invitation Letter)

· Hareketlilik Sözleşmesi (Staff Mobility for Teaching)

· Hibe Sözleşmesi (Koordinatörlüğümüz tarafından hazırlanacaktır)

· Üniversite yönetim kurulundan alınan görevlendirme yazısı

· Euro hesabı bildirim dilekçesi (Ziraat bankası tavsiye edilir)

· Pasaport fotokopisi

· Yurt dışı Sağlık ve Seyahat Sigortası (ZORUNLU)

· Seyahat belgeleri (Uçak bileti v.b.)

· Engelli personel için sağlık raporu

Kabul-Hibeli statüsünde olan adayların feragat etmesi durumunda Kabul-Yedek (Hibesiz) durumundaki adaylar kabul-hibeli statüsüne geçebilirler. Kabul-Yedek (Hibesiz) statüsünde yer alan personelimiz Erasmus+ programı kapsamında hareketlilikten hibesiz olarak faydalanabilmek için kabul-hibeli statüsünde yer alan diğer personelimizle aynı adımları takip etmelidir. Kabul-Yedek (Hibesiz) statüsündeyseniz ve hareketlilikten hibesiz olarak faydalanmak istiyorsanız lütfen koordinatörlüğümüzle iletişime geçiniz.

İlgili sözleşme dönemleri 18/08/2023 tarihinde açıklanacaktır.

KTUN ERASMUS+ EĞİTİM ALMA DERS VERME HAREKETLİLİK SONUÇ