Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

HAKKIMIZDA

Konya Teknik Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü   2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesi uyarınca  05/ 07/1983 tarih  ve  18098 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle kurulmuş ve faaliyetine başlamıştır.

Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğümüze Bağlı Döner Sermaye Birimlerimiz

• Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Döner Sermaye İşletme Birimi
  • Mimarlık – Tasarım Fakültesi Döner Sermaye İşletme Birimi
  • Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Döner Sermaye İşletme Birimi
  • Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Döner Sermaye İşletme Birimi

Saymanlık Hizmetleri, Konya Teknik Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir.

MİSYONUMUZ

Konya Teknik Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğümüzün ve bağlı birimlerimizin idari – mali ve teknik faaliyetlerini yürürlükteki mevzuata ve işletme faaliyetlerine uygun bir biçimde yürüterek , bağlı birimlerimizin faaliyet alanları kapsamında elde edilen gelirlerin – giderlerin verimli ve en uygun şekilde değerlendirilmesini sağlayacak ekonomik ve akılcı bir yönetim için gerekli uygulama ve düzenlemeleri yapmak.

VİZYONUMUZ

Sorumluluklarının bilincinde, yenilikleri yakından takip ederek , bilimsel ve teknolojik gelişmeleri çalışmalarına yansıtan personel yapısı ile döner sermaye gelirlerini verimli şekilde kullanan öncü bir döner sermaye işletme müdürlüğü olmak.