Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Elektrik Makinaları Lab. 1 Dersi Hk. (Güncellendi)

Öğrenci derse gelmeden önce ilgili deneye çalışarak gelmeli ve laboratuvar kurallarına uygun hareket etmelidir. Deney öncesinde sözlü quiz yapılacaktır.  Güncel deney föyü ve güncel laboratuvar duyuruları LMS'de Elektrik Makinaları Laboratuvarı I dersinden takip edilmelidir. Laboratuvar grupları aşağıdaki gibi düzenlenmiştir. Listelerde belirtilen gruplara göre, 28.02.2024 Çarşamba günü itibariyle dersler başlayacaktır. Her öğrenci kendi grubunda gelmelidir.

*İsim yazdırmaya gelmeyen öğrenciler ilgili öğretim elemanları tarafından uygun gruplara eklenmiştir. Az sayıda öğrenci tarafından seçilen gruplar aynı gün aynı saatte olacak şekilde listelerde belirtildiği gibi birleştirilmiştir. Bu düzenleme dahilinde derslerinde çakışma olan ya da listelerde ismi olmayan öğrenciler Arş. Gör. Tuğçe YEŞİLYURT KURNAZ ve Arş. Gör. Aybüke ERTÜRK ile iletişime geçebilir.

Deney Föyü

Normal Öğretim Deney Grupları