Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

KTÜNSEM “Online Radar Sistemleri Eğitimi” Sona Erdi

63 KATILIMCI SERTİFİKALARINI TESLİM ALMAYA BAŞLADILAR

Konya Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KTÜN-SEM) tarafından, 01- 05 ŞUBAT 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen online olarak düzenlenen “Radar Sistemleri Eğitimi” sertifika dağıtımı tamamlandı.

Eğitimin tamamlanmasının ardından Konya Merkez’den katılan katılımcılar sertifikalarını sürekli eğitim merkezimizden gelip elden aldılar. Diğer şehirlerden eğitimize katılan katılımcılarımıza ise belgeleri posta yolu ile ellerine ulaştırıldı.

Eğitim sonunda KTÜNSEM Müdürü Prof. Dr. Mahmut KUŞ yapmış olduğu açıklamasında:  "Beş gün süren “Online Radar Sistemleri Eğitimi” programımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Eğitim sonunda katılımcılarımızın tamamı olan 63 kişi yapılan online sınavda başarılı olarak eğitim sertifikası almaya hak kazanmışlardır. Tüm katılımcılara katılım sertifikalarını dağıtmaya başladık. Maalesef tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan KOVİT 19 Pandemisi nedeni ile bir tören düzenleyemedik. Bunun burukluğu içerisindeyiz.

Eğitim programımıza eğitmen olarak katılan Doktor Öğretim Üyesi Sayın Alper KILIÇ çok değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşarak ve bu konudaki iş olanakları hakkında katılımcıları bilgilendirmiştir. Kendisine emekleri için teşekkürü bir borç biliriz.  Aynı hocamız tarafından bu kursumuzun devamı niteliğinde olan altı gün sürecek olan “Online Elektronik Savunma Sitemleri Eğitimimiz” kesin kayıt işlemleri tamamladıktan sonra önümüzdeki günlerde açılacaktır.

Kursumuzun faaliyetlerine ve çalışmalarına çok önem veren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Babür ÖZÇELİK ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. H. Selçuk HALKACI Beylere destekleri için ayrıca çok teşekkür ediyorum" dedi.