Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

“Staj Seferberliği” Başvuruları Hk.

Sevgili öğrenciler

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Staj Seferberliği” kapsamında siz öğrencilerimizin başvurularında beyan edeceği bilgi ve belgeler bir kontrol sürecinden geçecektir. Bu süreçte mağduriyet yaşanmaması için belge yükleme esnasında aşağıda belirtilen hususlara dikkat edilmesi önemlidir;

1. Başvuruda sorulara verilen her “evet” cevabını destekleyen bir belge sisteme eklenmelidir.

2. Transkript ve/veya öğrenci belgesi eklenmelidir.

3. Sisteme yüklenen belgenin gerekli bilgileri içeren resmî bir bildirim olması gerekmektedir.

4. Sisteme yüklenen belgenin, başvuran kişi adına düzenlenmiş olması veya başvuran kişinin kimliğinin doğrulanmasına imkân tanıyacak şekilde kimlik bilgilerini taşıması gerekmektedir.

5. Sisteme yüklenen belgenin soruda belirtilen yetkinlik alanı ile ilgili olması gerekmektedir.

6. Sisteme yüklenen belgedeki edinimlerin (proje / staj / çalışma / yarışma / ödül / katılım / üyelik / lisans vb.)  ilan tarihinden önce yapılmış veya kazanılmış olması gerekmektedir.

Ayrıca bu programa sadece örgün eğitim veren lisans programlarında son sınıfa geçmiş ve not ortalaması 4 üzerinden en az 2 olan öğrenciler başvurabilecektir.

Konya Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi