Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

2021 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Kesinleşen Aday Listesi ve Kesin Kayıtlar

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca, Üniversitemizde görevli idari personel için 17 Eylül 2021 tarihinde ilan edilen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına  müracaat eden adayların başvurularına ilişkin “Kesinleşen Aday Listesi” aşağıda yayımlanmıştır.

Daha önce 18 Kasım 2021 Perşembe günü yapılacağı duyurulan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı, yazılı sınav aşamasına Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Üniversitemiz personelleri katılacağından Necmettin Erbakan Üniversitesi KONSEM tarafından alınan kararla yazılı sınav tarihi değiştirilmiştir.

Yazılı sınav 04/12/2021 Cumartesi günü saat 10:00’da NEÜ KONSEM koordinasyonunda, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Yerleşkesinde tek oturum halinde gerçekleştirilecektir.

Kesinleşen aday listesinde isimleri yer alan bütün adayların http://konsem.erbakan.edu.tr web adresi üzerinden sisteme kayıt olmaları ve “Kesin Başvuru” menüsü içerisinde yer alan “Konya Teknik Üniversitesi Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı” başvurusunda sınav grubunu seçerek sistem üzerinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Adaylar sınav ücreti olarak 250 TL (İki yüz elli TL) ödeyeceklerdir. Adaylar sınav ücretini 03 – 10 Kasım 2021 tarihleri arasında online başvuru sistemi üzerinden kredi kartı ile isterlerse taksitli olarak (anlaşmalı kartlara) ödeyebileceklerdir. Banka eft/havale ile ödeme yapacak adayların da online başvuru sistemi üzerinden “Banka-eft ile ödeme” türünü seçerek başvurularını tamamlamaları ve kesin başvuru takvimi içerisinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine (NEÜ KONSEM) ait banka hesabına sınav ücretini açıklama kısmına mutlaka GYS boşluk adı-soyadı bilgilerini (Örnek: GYS Ahmet KÜÇÜKAKKAŞ) yazarak yatırmaları gerekmektedir. (NOT: Kesin başvuru takviminden sonra online başvuru sisteminden işlem yapılamayacak olup bu tarihten sonra yapılan banka ödemeleri kesinlikle dikkate alınmayacaktır.)

Sınav başvurusundan vazgeçen, başvurusu geçersiz sayılan, sınava girmeyen veya giremeyen, sınava alınmayan veya sınavdan çıkarılan, sınavda başarısız olan veya sınavı geçersiz sayılan adayların ödedikleri ücretler iade edilmeyecektir. Ücretlerin doğru yatırılmamasının sorumluluğu adaylara aittir.

Online başvuru sistemi üzerinden kayıt işlemlerini tamamlayan adaylara NEÜ KONSEM tarafından başvurusunun alındığına dair en kısa sürede SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Sınav giriş belgesi ile ilgili bilgilendirme ise adaylara daha sonra yapılacaktır.

Yazılı sınavın değerlendirilmesi NEÜ KONSEM tarafından yapılarak sonuçlar Üniversitemize teslim edilecek ve http://ktun.edu.tr/ web sitesinde ilan edilecektir.

KESİNLEŞEN ADAY LİSTESİ