Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

4/B Sözleşmeli Personel İlanı 2. Yedek Aday Duyurusu

Üniversitemiz birimlerinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 14.06.2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 4/B Sözleşmeli Personel ilanımıza başvuran adaylardan şartları sağlayanların KPSS puanına göre başarı sıralamaları yapılarak atanmaya hak kazanan asıl ve yedek adaylar 08.07.2022 tarihinde web sayfamızdan duyurulmuştu.

Söz konusu ilanda yer alan S-9 Destek Personeli unvanı için atanmaya hak kazanan 1. yedek adayın hakkından feragat etmesi nedeniyle yerine 2. yedek aday atanmaya hak kazanmıştır. İlgili adayın aşağıda belirtilen belgeleri 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

İlgili sürede başvuru yapmayan adaylar atanma hakkını kaybedecek olup, yerlerine diğer yedek adayların çağrılmasına devam edilecektir.

İlgililere önemle duyurulur.

ATAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER

1)     Nüfus cüzdanı fotokopisi

2)     Diploma aslı ve fotokopisi