Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Öğrenci Kimlik Kartları Hk.

Sevgili Öğrencilerimiz.

YKS ile Üniversitemize yerleşen öğrencilerin, öğrenci kimliklerinin basım ve aktivasyon işlemleri Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından tamamlanmıştır. Üniversitemiz öğrenci kimlik kartları akıllı kart niteliğindedir. Teslim alacağınız çipli öğrenci kimlik kartlarınız ile Fakültenize/Meslek Yüksek Okulunuza giriş-çıkış sağlanmaktadır. Üniversitemizde yemekhane ve kütüphane hizmetlerinden öğrenci kimlik kartınızı kullanarak yararlanılabilmektesiniz. Toplu taşıma araçlarını indirimli olarak kullanabilirsiniz. Kimlikler, öğrenci programa kayıtlı olduğu sürece geçerlidir. Mezuniyet veya kayıt sildirme aşamasında elinizdeki kimlikleri teslim etmek zorundasınız.

Not: Yatay Geçiş, Dikey Geçiş, Mühendislik Tamamlama ve YÖS ile gelen öğrencilerin kimliklerinin basım işlemleri tamamlandığında, öğrencilerimiz aşağıda belirtilen yerlerden kimliklerini teslim alabileceklerdir.

Kimliklerinizin aktivasyon işlemleri tamamlanmış olup kimliklerinizi aşağıda belirtilen yerden 14.09.2022 tarihinden itibaren teslim alabilirsiniz.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğrencileri:  Fakülte öğrenci girişindeki güvenlik görevlilerinden,

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğrencileri: Fakültenizde yer alan öğrenci işlerinden,

TBMYO Öğrencileri: Meslek Yüksekokulunda yer alan öğrenci işlerinden teslim alabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.