Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Öğretim Üyesi İlanı

Üniversitemize öğretim üyesi alımına ilişkin ilanımız, 09.07.2021 tarih ve 31536 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.

Adayların profesör ve doçent kadroları için Personel Daire Başkanlığına, doktor öğretim üyesi kadroları için ilgili Fakülteye şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Adaylardan ilan tarihinde yürürlükteki “Konya Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İle İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esasları”nı sağladığına ilişkin AYÖK Belgesi şartı aranmaktadır. Bu sebeple adaylar öncelikle AYÖK Belgesi almak üzere “Akademik Yükseltme ve Ön Değerlendirme Kurulu (AYÖK)”e başvuru yapacaktır. AYÖK Belgesi almaya hak kazanan adaylar, ilanda istenilen diğer belgeler ile başvurusunu tamamlayacaktır.

İlan başvuru süresi 09 - 30 Temmuz 2021 tarihleri arasındadır.

- İlan Metni

- AYÖK Başvuru Belgesi