Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine! Sıkça Sorulan Sorular Hk.

KTÜN Öğrenci İşlemleri Tek Merkezde

Üniversitemizde tüm öğrenci işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı' nca tek merkezde yürütülmektedir. Öğrenci İşleri ile ilgili her türlü bilgi ve duyuruya web sitesini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Web Sitesi İçin Tıklayınız.

Akademik Takvime Nasıl Ulaşabilirim?

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi ulaşmak için Tıklayınız

Öğrenci Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

Öğrenci Numarasını öğrenmek için T.C. Kimlik Numarası ve Doğum Tarihi bilgilerinizi girerek öğrenci numaranızı sorgulayabilirsiniz.

Öğrenci Numarasını Öğrenmek İçin Tıklayınız

Öğrenci E-Posta Hesabıma Nasıl Ulaşabilirim?

Üniversitemizi tercih ederek bölüme/programa yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin @ktun.edu.tr uzantılı e-posta hesapları Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız tarafından oluşturulmuştur. Web sayfası üzerindeki bilgilendirmeyi dikkatli bir şekilde inceleyerek e-posta hesaplarınıza erişebilirsiniz. E-posta hesabına erişmek için Tıklayınız

Yeni Öğrenci Bilgi Sistemi Nedir?

Üniversitemiz, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı yazılım geliştirme faaliyetleri kapsamında, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Yazılım Geliştirme Birimi tarafından geliştirilen "Yeni Öğrenci Bilgi Sistemi"  kullanıcılarımızın erişimine açılmıştır. Kullanıcılarımız e-posta hesabı ve erişim şifresini kullanarak geliştirilen Yeni Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapabilecektir. Öğrencilerimiz yeni sisteme giriş yaptıktan sonra kullanım kılavuzunu inceleyerek ders kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilecektir.

Uyarı: Eski öğrenci bilgi sistemi tamamen kapanmış olup, tüm öğrenci işlemleri ve öğretim üyesi not giriş işlemleri yeni öğrenci bilgi sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir

Kullanıcı Adı ve Erişim Şifre Bilgileri İçin: Tıklayınız.

Yeni Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş İçin: Tıklayınız

Kütüphane Hizmetleri Hakkında Nasıl Bilgi Alabilirim?

Üniversitemize yeni kayıt olmuş öğrencilerimizin Kütüphanemizi kullanması için hiçbir kayıt işlemi yaptırması gerekmemektedir. Tarafınıza tanımlanan e-posta adresi ve internet erişim şifresi (Obis, Lms, Kablosuz Ağ için kullandığınız şifre) ile Kütüphane web sayfamızda Tıklayınız yer alan YORDAM sekmesinden giriş yapabilirsiniz. Kütüphanemizde yer alan Engelsiz Tip Otomatik Ödünç Cihazımızdan da e-posta adresiniz ve internet erişim şifrenizle giriş yaparak personele ihtiyaç duymadan yayınlarımızı ödünç alabilirsiniz. Bu işlemlerden herhangi birini gerçekleştirdiğinizde kullanıcı profiliniz Kütüphane Otomasyon Programında otomatik olarak oluşturulacaktır. Kütüphane ile ilgili soru ve şikayetlerinizi kütüphane@ktun.edu.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Yerleşkeye Nasıl Ulaşabilirim?

Konya Teknik Üniversitesi eğitim-öğretim faaliyetleri iki farklı yerleşke de gerçekleştirilmektedir. Rektörlük/Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Konya Teknik Üniversitesi Gelişim Yerleşkesinde, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz ise Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü içerisinde eğitim-öğretim faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.

KTÜN Gelişim Yerleşkesi ve SÜ Alaeddin Keykubat Kampüsüne Ulaşım Araçlarına ilişkin bilgiye ulaşmak için Tıklayınız

Rektörlük / Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

Akademi Mah. Yeni İstanbul Cad. No:235/1, Selçuklu/KONYA

Gelişim Yerleşkesi (Bosna Herkes Tramvay Durağı)