Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Üniversitemiz Gelişim Yerleşkesi Otopark Girişleri Hk.

Üniversitemiz Gelişim Yerleşkesinde bulunan personel otoparkı ile öğrenci otoparkı oluşan aşırı yoğunluk nedeniyle ayrılmasına ve personel otoparkını kullanmak isteyen akademik ve idari personelimiz için sticker ile geçiş uygulamasına ilişkin 14.12.2021 tarihli ve 36636 sayılı karar, Üniversitemiz Yönetim Kurulunca alınmıştır.

Sticker almak isteyenlerin, Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü Vakıflar Bankası TR98 0001 5001 5800 7314 6509 05 IBAN numaralı banka hesabına 50 (Elli) TL (KDV Dahil) ücretinin açıklama kısmına Ad, Soyad, T.C. Kimlik No ve Araç Plakası belirtilerek yatırılması gerekmektedir.

Stickerlar, Gelişim Yerleşkesi Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü Personel-Öğrenci Girişinde bulunan güvenlik noktasından dekont teslim edilerek temin edilebilecektir.

Tüm akademik idari personelimize önemle duyurulur.