Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Üniversitemize Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimize Önemli Duyuru

2022-2023 YKS yerleştirmeleri sonucunda Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların 22-24 Ağustos 2022 tarihleri arasında E-Devlet üzerinden online kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.

ÖNEMLİ NOTLAR:

1- E-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerimizden herhangi bir belge talep edilmemektedir.

2- Yeni kayıt olan öğrencilerimizin güz yarıyılı ders kayıtları otomatik yapılacaktır.

3- Normal öğretim öğrencileri, katkı payı (harç) yatırmayacaklardır. Öğrencilerin ders kayıtları için herhangi bir işlem yapması gerekmemektedir.

4- İkinci öğretim öğrencileri, kayıtlar süresi içerisinde harçlarını yatırmaları zorunludur. Aksi takdirde ders kayıtları yapılmayacaktır. Öğrencilik haklarından da faydalanamayacaklardır. İkinci öğretim öğrencileri E-devlet üzerinden kayıt işlemini tamamladıktan sonra Ziraat Bankasına (Öğrenci numarasına) harç ücretini yatıracaklardır.

Öğrenci numaranızı buradan öğrenebilirsiniz.

5- E-devlet üzerinden kayıt yaptıramayan öğrencilerimiz (Liseden mezun durumda olmayan, Yöksis üzerinde kaydı olmayan liseden eski mezun olanlar, askerlikle ilgili sorun yaşayanlar) kayıtlarını yüzyüze lise diplomalarının asıllarını getirerek yaptırabileceklerdir.

** Üniversitemize yerleşen öğrencilerden daha önce başka üniversitelerde aktif kaydı olanlar;

Örnek:

Örgün Öğretim Lisansta kaydı olup, Üniversitemizde Lisans programına kayıt yaptıracak olanlar,

Örgün Öğretim Önlisansta kaydı olup, Üniversitemizde Önlisans programına kayıt yaptıracak olanlar,

önceki üniversitelerinden kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir. Kayıtlarını sildirmeyen öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

Kayıt işlemleri ile ilgili detaylı kayıt rehberine ulaşmak için tıklayınız.

Siz öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dilerken;

* Hayallerinizi canlı ve aktif tutmanızı,

* Çıktığınız yolculuğun tadını çıkarmanızı,

* Kendinize özgü olmanızı,

* Dünyayı iyi yönde değiştirmek için mücadele etmenizi,

* Kendinize ve çevrenize neşe getirmenizi,

* Başkalarına ilham kaynağı olmanızı,

* Pişman olmadan yaşamaya çalışmanızı,

* Araştırmacı olmanızı, kütüphanemizi kullanmanızı ve bol kitap okumanızı tavsiye ediyoruz.