Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

2021 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sözlü Sınav Sonuçları ve Başarı Sıralaması

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca, Üniversitemizde görevli idari personel için 23/12/2021 Perşembe günü gerçekleştirilen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarının sözlü sınav aşamasına ilişkin sonuçlara ve başarı sıralamasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sınav sonuçlarına itirazlar 5 (beş) iş günü içinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına yapılacak olup, yapılan itirazlar itiraz süresinin bitiminden itibaren 10 (on) iş günü içinde karara bağlanarak kesinleşen sınav sonuçları adaylara duyurulacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup, başvuru yapan adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

SINAV SONUÇLARI