Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Afet Farkındalık Eğitimi Hk.

Afete dirençli toplum oluşturma misyonu ile bütün vatandaşlarımızın, yaşadığımız coğrafyadaki afet riskleri konusunda farkındalık kazanması, kendisinin ve ailesinin görebileceği zararı azaltmak için önlem alması, afet anı ve sonrası için hazırlanması amacıyla, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından hazırlanan "Afet Farkındalık Eğitimi" tüm personel ve öğrencilerimizin faydalanması amacıyla aşağıdaki linklerde paylaşılmıştır.

Üniversitemizin de paydaşı olduğu 2021 yılı "Türkiye Afet Eğitim Yılı" faaliyetleri kapsamında düzenlenen faaliyetlere tüm personel ve öğrencilerimizin katılması önem arz etmektedir.

Söz konusu eğitim videoları izlenildikten sonra isteyenlere katılım sertifikası düzenlenmektedir. Katılım Sertifikası almak için, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün web sayfasından kayıt olunması gerekmektedir.

Eğitimleri izlemek ve sertifa almak için tıklayınız.