Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Erasmus Staj Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı Hakkında

Erasmus+ 2019 Sözleşme Yılı Staj Hareketliliğine Başvuran Değerli Öğrencilerimizin Dikkatine!

Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı iki aşamada gerçekleşecektir.

İlk aşama (Yazılı Sınav)

05 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 11:00'da başlayıp 12:00'da bitecektir.
Sınav giriş linki söz konusu programa başvuran adaylar için açılacak sanal bir sınıf üzerinden paylaşılacaktır.
Bu nedenle lütfen sınavdan önce (04.05.2021 saat 20:00'a kadar) lms.ktun.edu.tr adresinden sınav bağlantısının paylaşılacağı derse eklendiğinizden emin olunuz.
Sınavda Konya Teknik Üniversitesi Uzaktan Öğretim Sisteminde geçerli olan kamera ve yoklama usulleri geçerli olacaktır.

İkinci Aşama (Sözlü Sınav)

07 Mayıs 2021 saat 14:00'te başlayacak olan sınavda hangi grupta gireceğiniz önceden sizlerle paylaşılacaktır. Sınava bağlantı yazılı sınavda uygulanacak olan yoklama usulü ile aynı şekilde sağlanacaktır.
Lütfen size verilen saat diliminde sanal sınav salonunda hazır bulununuz.
Her adaya sadece tek hak verilecektir. Bu nedenle sınav saatinde sistemde bulunmayan adaya ikinci bir sınav hakkı tanınmayacaktır.

Erasmus İngilizce Yabancı Dil Sınavı Staj Hareketliliği