Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Kariyer Merkezi 'Mezun Söyleşileri' Online Webinar

İlk mezun sohbetimiz 16 Mart’ta başlıyor..

Mezun sohbetlerinin ilk katılımcısı olan Prof. Dr. Fahrettin Öztürk, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcısı ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Lisans eğitimini Üniversitemiz Makine Mühendisliği bölümünde 1992 yılında bölüm birinciliği ile tamamlamıştır. Lisansüstü eğitimini ise Amerika’da tamamlayan Öztürk, aynı zamanda The Petroleum Institute’de öğretim üyeliği yapmış olup, daha sonra Niğde ve Yıldırım Beyazıt Üniversitelerinde öğretim üyesi olarak görevine devam etmiştir. Prof. Dr. Öztürk’ün iki tane patenti, çok sayıda uluslararası akademik yayını ve projesi bulunmaktadır. Detaylı özgeçmiş için tıklayınız.

Sayın Prof. Dr. Öztürk, mezun sohbetleri kapsamında yapacağı söyleşi ile üniversitemiz öğrencilerine kendi kariyer yolculuğu ile ilgili bilgilerini, deneyimlerini ve tecrübelerini aktaracaktır.

Söyleşiyi Canlı Yayında İzlemek için tıklayınız

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Kariyer Merkezi