Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Konya Teknik Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Gedavet Parkı'nda

Konya Teknik Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü Şehrin Merkezinde bir dizi etkinlikle kutluyor.

KTÜN Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi düzenlenecek.

15 Temmuz 2022 Cuma günü saat 11.00'da Konya Gedavet Parkında, Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik'in katılımlarıyla açılacak sergide Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından çekilen, darbe girişiminin olduğu gün ve sonrasında yaşananları anlatan fotoğraflar yer alacak.

KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından hazırlana "Sanal Gerçeklik" gösterimi ile hain darbe girişimi BİR kez daha anlatılacak.

Sergi alanında ayrıca KTÜN Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 15 Temmuz kalkışmasını ve milletin zaferini anlatan kitap koleksiyonu sergilenecek.

Fotoğraf Sergisi ve Sanal Gerçeklik Çalışması bugün 11.00 -17.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik