Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Konya Teknik Üniversitesi 2020-Dgs Yerleştirme Sonuçları

DGS yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin yüz yüze kayıt işlemleri  09-15 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Elektronik kayıtlar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu linkten ( https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit ) 09-13 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılabilecektir. E devlet üzerinden yapılan kayıtlarda kayıt evrakların son teslimi 22 Ekim 2020 son gündür.

KAYIT  İÇİN  GEREKLİ  BELGELER

a)  Adayın mezun olduğu üniversitesinden aldığı ön lisans diplomasının aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi. (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)

b)  T.C. nüfus cüzdanının iki yüzünün fotokopisi.

c)  6  adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)

f)  İkinci öğretim programlarına kayıt yaptıran öğrenciler kayıtlarını yaptırmadan önce öğrenim ücretini yatırmak zorundadırlar. Kesin kayıtlarda dekont teslim edilmelidir. Öğrenim ücreti yatırılmadan, öğrenci kaydı tamamlanmış sayılmaz.

g)  Transkript (Onaylı)

h) Öğretim Planı ve Ders İçerikleri

g) DGS Yerleştirme Sonuç Belgesi

h) Kayıtlar; yerleştirildiğiniz Fakültenin bulunduğu merkezde yapılacaktır. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Öğrenci Katılım Payları Vakıfbank Şubeleri aracılığıyla tahsil edilecektir. Öğrenci numarası ile herhangi bir Vakıfbank Şubesine başvurarak Öğrenci Katkı Payı’nın yatırılması mümkündür.

ı-   Kayıt işlemini sonunda alınan Barkotlu E-Kayıt Çıktısı. (E devlet üzerinden kayıt yaptıranlar için geçerlidir.) Ayrıca E devlet üzerinden kayıt yaptıranlar, kayıt evraklarını elden yada kargo ile Fakülte Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir. ( Evrak teslimi 22 Ekim 2020 son gündür.)

Öğrenci numaranıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

TC KİMLİK NO İLE ÖĞRENCİ NUMARASI SORGULAMA

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi