Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Mühendislik Tamamlama Yerleştirme Sonuçları

2022-Mühendislik Tamamlama Yerleştirme Sonuçları açıklanmıştır. Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri  01-04 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. 01-02 Kasım 2022 tarihinde e-devlet üzerinden e-kayıt yaptıracak öğrencilerimizden herhangi bir belge talep edilmemektedir.

Öğrencilerimizin e- devlet üzerinden e-kayıt yaptırarak işlemlerini tamamlamaları önemle rica olunur. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu ‘‘Üniversite E-Kayıt“ uygulamasını tıklayarak ‘‘https://www.turkiye.gov.tr/yokuniversite-ekayit“ adresi üzerinden kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Önemli Notlar:

1- E-kayıt yapanların Üniversitemize başvurarak tekrar yüzyüze kayıt yaptırmalarına gerek yoktur.

2- Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerden belge istenmemektedir.

3- 2022-2023 eğitim-öğretim yılında Öğrenci Katkı Payları (İkinci Öğretim Ücretleri) Ziraat Bankası Şubeleri aracılığıyla tahsil edilecektir. Öğrenci numarası ile herhangi bir Ziraat Bankası Şubesine başvurarak Öğrenci Katkı Pay’ının yatırılması mümkündür.

4- Katkı Payını yatırmayan öğrencilerin ders kaydı yapılmayacaktır.

5- Öğrenciler ders kayıtlarını mazeretli ders kayıt dilekçesi doldurup, kendi bölüm başkanlıkları ile iletişime geçerek yaptıracaklardır. Öğrenciler ödedikleri harç dekontunu dilekçelerine eklemek zorundadırlar.

6- Kayıt yaptıran 1. Öğretim öğrencileri 315.00 TL  olan öğrenim ücretini, 2. Öğretim öğrencileri ise 1.243,00 TL olan katkı payını Ziraat Bankasına öğrenci numaralarına ödeyebilirler. Öğrenim ücreti ve katkı payını ödemeyen öğrencilerin ders kaydı yapılmayacaktır.

YÜZYÜZE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Teknik Eğitim Fakültesi Lisans Diplomasının fotokopisi veya Teknik Eğitim Fakültesi Geçici Mezuniyet belgesinin fotokopisi

2- 2022-Mühendislik Tamamlama Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı

3- Nüfus Cüzdan Fotokopisi