Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Netcad Üyelik İşlemleri Hk.

Üniversitemiz NetAcademix kapsamında netcad yazılım ürünlerinin kullanımı için netcad firması ile 1 yıllık lisans anlaşması sağlamıştır. Yapılan anlaşma kapsamında ilk etap da toplu olarak “Mimarlık, İç Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, İnşaat, Harita” bölümlerine ait Öğretim Elemanları ve Öğrencilerin tanımlamaları yapılarak lisans bilgileri mail adreslerinize gönderilmiştir.

Yukarıda belirtilen bölümler dışında netcad yazılımlarından faydalanmak isteyen Bölümlerimiz, Öğretim Elemanları ve Öğrencilerimiz kullanım kılavuzundaki iletişim bilgilerini kullanarak taleplerini bireysel veya toplu olarak netcad firmasına iletmesi gerekmektedir. Firma gerekli tanımlamaları yaptıktan sonra mail adresinize lisans bilgilerini göndermiş olacaktır.

Netcad Lisans Aktivasyonu Kullanım Kılavuzu İçin Tıklayınız

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı