Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik'in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Bilgi ve iletişim teknolojilerinin giderek çeşitlendiği günümüzde demokrasinin sağlıklı bir şekilde işlenmesi, toplumun aydınlatılması, haber alma hakkının korunması, kamuoyunun tarafsız ve doğru bilgilendirilmesi noktasında gazetecilerimiz şüphesiz önemli bir sorumluluk üstlenmektedir.

Bu anlamda gazete, televizyon ve haber ajansları açısından oldukça güçlü şehirlerden biri olan Konya’mızda mesai mefhumu olmadan, her şart ve koşul altında, gazetecilik mesleğinde önemli kavramlardan biri olan ‘tarafsızlık’ ilkesi gibi meslek ilkelerini ve milletimizin hassasiyetini gözeterek görevini yerine getiren gazetecilerimizin bu özverilerini taktirle karşılıyorum. Bundan sonra da aynı duyarlılıkla görevlerini yerine getireceklerine yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle de Konya’da görev yapan gazetecilerimiz başta olmak üzere, tüm basın emekçilerimizin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Görevi başında vefat eden gazetecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, çalışan gazetecilerimize başarılı bir meslek yaşamı diliyorum.

Prof. Dr. Babür ÖZÇELİK

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü