Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Uzaktan Eğitim Yoluyla Yapılacak Sınavlara İlişkin Duyuru Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 20.11.2020 tarihli 104.01.02104-E.74855 yazısına istinaden, Uzaktan/Online yapılan sınavlar bağlamında sınav güvenliği ve gerekli tedbirlerin alınması konusunda Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar ile,2020-2021 Güz yarıyılı Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi (Teknik Bilimler MYO ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü hariç)  uzaktan eğitim yoluyla yapılacak sınavlara ilişkin usul ve esaslara, ayrıca sınav bilgilendirme videosuna aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

NOT: Sınav Programlarınızı web sayfamızda yer alan ilgili bölüm web sayfası duyuruları altından görüntüleyebilirsiniz.

Sınav Usul ve Esasları; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İçin tıklayınız   Mimarlık ve Tasarım Fakültesi için tıklayınız

Sınav Bilgilendirme Videosu için tıklayınız