Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

“Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” Konya’da

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının koordinasyonunda, kamu kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla, 26-27 Mart 2022 tarihlerinde, Konya TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek ‘Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne Konya Teknik Üniversitesi de katılım sağlayacak.

Gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla ilki 9-12 Aralık'ta Ankara'da yapılan "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri", yoğun ilgi üzerine 2022 yılı içerisinde "Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında" sloganıyla 26-27 Mart tarihlerinde Konya’da düzenlenecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri ile hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girişimci olmak isteyen üniversite öğrencileriyle onlara hibe ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri bir araya getirilecek.

Bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşların katılım göstereceği tanıtım günlerinde, kamu kurumlarına ait stantlarda tanıtımlar yapılarak, gençlerin; burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanacak.

Söz konusu program, gençlerin yeteneklerini keşfedip geliştirmelerine katkıda bulunmayı, ekonomi, eğitim, kültür, sanat, bilim, sağlık, spor gibi her alanda gençlerin destekler hakkında bilgilendirilmesini ve doğru yönlendirilmesini amaçlıyor.

Konya Teknik Üniversitesi olarak yer alacağımız organizasyonda, tüm katılımcıları standımıza bekliyoruz.

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Programa erişim için tıklayınız.

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri TÜYAP Otobüs Seferleri (Cumartesi) tıklayınız.

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri TÜYAP Otobüs Seferleri (Pazar) tıklayınız.

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri OTOGAR-TÜYAP Otobüs seferleri için tıklayınız.

TÜYAP Fuarı ulaşım haritasına erişim için tıklayınız.