İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesinde Devir Teslim

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Turan Paksoy atandı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Turan Paksoy düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Mustafa Karaman’dan devraldı.

KTÜN Gelişim Yerleşkesinde 6 Ekim Cuma günü yapılan törene Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci,  Genel Sekreterimiz Kamil Gök ve Fakülte Sekreteri Hasan Tasa katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik “Dekanlık görevini başarılı bir şekilde yürütmüş olan Prof. Dr. Mustafa Karaman’a özverili çalışmaları için teşekkür ederek akademik çalışmalarında başarılar diledi. Prof. Dr. Turan Paksoy’a yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar dileyen Rektörümüz, fakültemize ve üniversitemize hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Devir teslim töreninin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Karaman’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.