Öğrencilerimiz TEKNOFEST’24 İçin Hazırlanıyor

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için “TEKNOFEST Bilgilendirme Toplantıları” yapıldı. Bu yıl Adana’da gerçekleşecek festivalle ilgili öğrencilere proje hazırlama, başvuru süreçleri gibi konularda bilgi verilerek öğrencilerin katılımları konusunda motivasyon sağlamaları hedeflendi.

Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü ve TEKNOFEST Koordinatörlüğü ile ortak olarak hazırlanan toplantılarda TEKNOFEST başvuru süreci, yarışmalara hazırlık süreçleri ile öğrencilere sadece teorik bilgilerle değil, aynı zamanda pratik becerilerle donatmanın ve böylece sektöre hazırlanma noktasında faydalı bilgiler de paylaşıldı. Öğrenciler gerçekleşen toplantılarda merak ettikleri konular hakkında sorular sorarak detaylı bilgi aldı.

Öğrencilerimizin TEKNOFEST gibi yarışmalarda daha başarılı sonuçlar almalarını sağlamak amacıyla TEKNOFEST Koordinatörlüğü tarafından düzenli aralıklarla eğitimlerin devam etmesi planlanıyor.