Üniversite Girişimci Kulüp Ödülü KTÜN RacLab'a

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından düzenlenen, “Türkiye Girişimci Buluşması ve 10. GİV Girişimcilik Ödülleri” Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılış programına Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik de katıldı.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde iki gün süren etkinlikte, farklı alanlarda oturumlar düzenlenerek girişimcilik ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, standımızı ziyaret ederek ödül alan öğrencilerin projeleri hakkında bilgi aldı.

Etkinliğin son gününde ise “10. GİV Girişimcilik Ödülleri” düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Üniversite Girişimci Kulüp Ödülü, KTÜN RacLab Kulübünün oldu. Ödülü, Takım Danışmanı Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Akif Durdu ve RacLab kulübü öğrencileri birlikte aldı.