Üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi “Konya Çevre ve Sıfır Atık Festivali’nde

Üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Temel Tasar ve Plastik Sanatlar Atölyesi, Dünya Çevre Günü’nde temiz bir çevre sıfır atık konusuna dikkat çekmek amacıyla düzenlenen, “Konya Çevre ve Sıfır Atık Festivali’nde, “Atmadık Sanata Kattık” konseptiyle açılan stantta tasarımlarıyla yerini aldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen çevre ve sıfır atık bilinci oluşturmak amacıyla organize edilen festival 5-7 Haziran tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Festivalde Üniversitemiz, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Temel Tasar ve Plastik Sanatlar Atölyesi (TTA) tarafından hazırlanan birbirinden farklı tasarımlarla ziyaretçilerini ağırlayarak, standa gelen ziyaretçilerin soruları yanıtlandı.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Oral ‘ın organize ettiği ‘’Atmadık Sanata Kattık ‘’ temalı sergide Temel Tasar ve Plastik Sanatlar Atölyesi’nden Arş. Gör. Dr. Elif Uslugil, Arş. Gör. H. Haluk Korkmaz, Arş. Gör. E. Merve Erturan, Arş. Gör. Mustafa Taşçı, Arş. Gör. H. Ülkü Ünal, Yüksek Mimar Esin Gülşeker, Yüksek Mimar Sena Azkur, Yüksek Mimar Ş. Nur Turan, Mimar Damla Çınar’ın atölye sorumlulukları ve destekleriyle Mimarlık Bölümü Temel Tasar ve Plastik Sanatlar Atölyesi öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmalarla 3 gün boyunca ziyaretçileriyle buluştu.