Üniversitemiz ‘EXPO TECH Ar-Ge Ür-Ge İnovasyon Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nda

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi  (KTÜNTTO), İzmir'de düzenlenen ve bugün itibariyle başlayan, EXPOTECH Ar-Ge Ür-Ge İnovasyon Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nda yerini aldı.

14-17 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılması planlanan fuar, teknolojileri, teknoloji üreticilerini teknoloji alıcılarıyla buluşturarak, yeni teknoloji şirketlerini duyurmayı, farklı endüstrilerden şirketlerin kendilerine yönelik yazılım ve donanım çözümleriyle tanışmasını sağlamayı amaçlıyor.

Teknoparklar, üniversiteler ve organize sanayi bölgelerinde yer alan firmaların yer aldığı fuarda üniversitemizi temsilen KTÜN Teknoloji Transfer Ofisi Müdür yardımcısı Arşt. Gör. Dr. Cansu Ayturan ile Öğr. Gör. Pınar Sungur katılım sağladı.