Üniversitemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Sergi

Üniversitemiz MİM1 Topluluğu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel hazırlanan "Yıkılma ve Yeniden Varoluşta Kadının Bakışı" konulu serginin açılışı, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Gelişim Yerleşkesi KTÜN Sanat Galerisinde açılan sergiye, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’in yanı sıra Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Uyan, Genel Sekreter Kamil Gök, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Sergide, Mimar ve Dijital Kolaj sanatçısı Rüveyda Ateş’in “Yıkılma ve Yeniden Varoluşta Kadının Bakışı” başlıklı çalışmaları davetlilerden büyük ilgi gördü. Sergi de ayrıca Üniversitemiz Mimarlık Bölümü öğrencisi Ayşegül Özer'in çalışmaları da yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, serginin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, Mimar ve Dijital Kolaj sanatçısı Rüveyda Ateş’e ve Mimarlık Bölümü öğrencisi Ayşegül Özer’e belgelerini takdim etti.