Üniversitemizde Şivlilik Geleneği Unutulmadı

Mübarek Üç Ayların gelişiyle Konya’da Osmanlı'dan bu yana yüzyıllardır sürdürülen ve şehirde ayrı bir heyecan oluşturan “Şivlilik” geleneği üniversitemizde de unutulmadı.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Fuaye alanında gerçekleşen etkinlikte, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, akademik, idari personel ve öğrenciler ile bir araya gelerek Regaip Kandillerini kutladı.

Etkinliğe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Uyan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Altın, Genel Sekreter V. Kamil Gök de katılım gösterdi.