Konya Teknik Üniversitesi Güney Kariyer Fuarına (GÜNKAF) Katılıyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonluğunda ‘’Yetenek Her Yerde’’ temasıyla üniversitelerin, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile düzenlenecek Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF)” bu yıl 18–19 Mart 2022 tarihlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Gençleri iş dünyası ile buluşturmayı amaçlayan Güney Kariyer Fuarı’nda, Konya Teknik Üniversitesi yerini almak için tüm hazırlıklarını tamamladı. KTÜN Kariyer Merkezi Koordinasyonluğunda katılım sağlanacak fuarda, Üniversitemiz öğrencileri kamu ve özel sektör temsilcileriyle görüşerek iş ve staj imkânı yakalayabilecek. Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’inde fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

Isparta, Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Karaman ve Konya illerinden 16 üniversitenin paydaşlığında kamu ve özel sektör kurumlarını genç yeteneklerle buluşturan fuara 50 bin öğrencinin katılması bekleniyor.

Fuar programına erişim için tıklayınız.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik