Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’e ‘Yılın Akademisyeni’ Ödülü

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından düzenlenen ve üniversitemizin de katılımcı olarak yer aldığı 'Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi' kapsamında Ülkemizdeki başarılı girişimleri ödüllendirmek, girişimciliği destekleyen kurum ve kişileri öne çıkarmak ve fikirlerin girişimlere dönüştürülmesine destek ve cesaret vermek amacıyla gerçekleştirilen ‘8. Girişimcilik Ödülleri’ sahiplerini buldu. Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik,  Girişimcilik alanına katkısından ötürü ‘Yılın Akademisyeni’ ödülünü aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Özçelik’e ödülü İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan tarafından takdim edildi.

İki gün daha süre etkinlikte, çeşitli başlıklarda oturumlar, B2B görüşmeler, girişimcilere yönelik eğitimler, kongreler düzenlenerek iş ve sanayi dünyasından temsilciler, akademisyenler, kamu kurum yetkilileri ziyaretçilerle bir araya geldi. Üniversitemizin katılımcı olarak yer aldığı etkinlikte akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin projeleri yoğun ilgi gördü.

Etkinliğin son gününde ise ‘8. Girişimcilik Ödülleri’ düzenlenen törenle sahiplerini buldu. GİV Özel Ödülü, Proje-Fikir Ödülleri (para ödülü),Kurumsal Girişimcilik Ödülü,Yeni Girişimcilik Ödülü, Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü, Kamu Yöneticisi Ödülü, Akademisyen Ödülü, E-Ticaret Girişim Ödülü, Basın/Yayın/Medya Ödülü ve 100 Bin TL değerinde fikir ödülü olmak üzere 9 kategoride ödül verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik,  Girişimcilik alanına katkısından ötürü ‘Yılın Akademisyeni’ ödülünü aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Özçelik’e ödülü İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan tarafından takdim edildi. Tören toplu fotoğrafı çekimi ile sona erdi.