Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, Konya Toplu Temel Atma ve Açılış Törenine Katıldı

Konya Teknik Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleşen Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı dönüşüm projesi Mevlana Çarşısı Temel Atma, Millet Bahçesi Temel Atma, Altın Çarşı Dönüşüm Başlangıcı, Alaaddin Cephe İyileştirme 1. Etap açılış, 2. Etap Başlangıç projesini kapsayan ‘Konya Temel Atma ve Açılış’ törenine katıldı.

Mevlana Çarşısı’nın yerine yapılacak projenin temel atma, Altın Çarşı dönüşüm projesinin başlangıcı, Alaaddin cephe düzenleme çalışmasının birinci etabının açılışı, ikinci etabının başlangıcı ile yapımına başlanan Konya Millet Bahçesi’nde fidan dikimi gerçekleştirildi. Son olarak törene katılan tüm protokol üyeleri toplu temel atma ve açılış töreni kapsamında kurdele kesiminin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle tören sonlandı.