TEKNOFEST Ankara Öncesi Son Hazırlıklar Rektörümüzün Katıldığı Toplantıda Değerlendirildi

30 Ağustos - 3 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan TEKNOFEST Ankara öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, görev alacak akademik ve idari personel ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda bu yıl ikincisi düzenlenecek olan TEKNOFEST Ankara ile ilgili son hazırlıklar ele alındı.

Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde ilki İstanbul’da gerçekleşen TEKNOFEST İstanbul’un ardından hazırlıkların devam ettiği süreçte Üniversitemiz yetkilileri bir araya geldi. Toplantıda TEKNOFEST Ankara ile ilgili son hazırlıklar ele alınırken TEKNOFEST Ankara’da yarışmalara katılan öğrencilerin ve görevlendirilen personelin durumu üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Gelecek dönemde KTÜN Öğrenci Proje Topluluklarına ortak alan inşası yapılması ve öğrenci topluluklarının başarılarının daha görünür olması için dijital bir platform oluşturulması kararı alındı.

Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Genel Sekreter V. Kamil Gök, TEKNOFEST Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Burak Yılmaz ile akademik ve idari personel katıldı.