‘Özel Eğitim Öğrencilerini’ Üniversitemizde Ağırladık

Üniversitemiz ve Karatay Özel Eğitim Meslek Lisesi arasında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, özel eğitim öğrencileri üniversitemizi ziyaret etti. Öğrenciler bir günlerini ayırdıkları ziyarette üniversite eğitiminin bir parçası olma deneyimini yaşayarak üniversiteli olma hayallerini gerçekleştirdi.

"Bir Günlük Üniversiteli" olma projesi kapsamında Karatay Özel Eğitim Meslek Okulu Okul Müdür Yardımcısı Deniz Aras, Özel Eğitim Öğretmeni İsmail Tuna, Özel Eğitim Öğretmeni Esra Akın, Matbaa Teknolojisi Alan Şefi Mustafa Perçin ve Öğretmen/Sosyolog Hacer Fener danışmanlığında Üniversitemiz Gelişim yerleşkesinde bulunan Mimarlık ve Tasarım Fakültesini gezdi.

Üniversitemizden ise Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya ve Şube Müdürü Sultan Dur misafirlerimizi ağırlayarak kendilerine eşlik etti.  Üniversitemiz hakkında bilgi edinen öğrenciler İleri Dönüşüm Atölyesini de ziyaret etti. Öğrenciler, Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilgehan Yılmaz Çakmak ile atölye etkinliğine katılarak üniversiteli arkadaşları ile ileri dönüşüm eserleri üretti. Öğrenciler ayrıca Üniversitemize ait Kütüphane ve Spor Salonunu da gezerek fuaye alanında bulunan öğrenci projelerini inceledi.

Öğrenciler bir günün sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci’den mezuniyet diplomalarını aldı. Oldukça keyifli geçen etkinlik, iki kurumun yetkililerinin birbirlerine hediye takdiminin ardından sona erdi.

Konya Teknik Üniversite KTÜN