‘U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’ Konya Teknik Üniversitesi Ev Sahipliğinde Başladı

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen, Türkiye’nin farklı illerinden kadın yarışmacıların yarışacağı “U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası” Konya Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.

Konya Teknik Üniversitesi Gelişim Yerleşkesinde bulunan Spor Salonu’nda 2 Haziran Perşembe günü (bugün) başlayan şampiyonada 41 ilde 314 sporcu mindere çıkacak. Yarın final müsabakaları ile son bulurken Cumartesi günü ise U11-13 yaş müsabakaları ile şampiyona devam edecek.

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Konya Teknik Üniversitesi olarak genç sporcuları ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, şampiyonaya katılan sporculara başarılar diledi. Özçelik, Türkiye Güreş Federasyonu,  Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve şampiyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası 5 Haziran Pazar günü final müsabakalarının ardından düzenlenecek madalya töreni ile sona erecek.