“Milli Teknoloji Hamlesi T3 Vakfı-TEKNOFEST” Bilgilendirme Semineri Gerçekleşti

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’2021 Teknoloji Yarışmaları başvuruları devam ederken “Milli Teknoloji Hamlesi T3 Vakfı-TEKNOFEST” bilgilendirme semineri Konya Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Konya Teknik Üniversitesi TEKNOFEST Koordinatörü Doç. Dr. Akif Durdu moderatörlüğünde gerçekleşen seminere, TEKNOFEST İcra Kurulu Üyesi Elvan Kuzcu Hıdır, TEKNOFEST Yarışmalar Koordinatörü Engin Öksüz, TEKNOFEST Yarışmalar Sorumlusu Gizem Karabacak konuşmacı olarak katıldı. Konya Teknik Üniversitesi öğretim elemanları ve öğrencilerin ilgi gösterdiği seminerde TEKNOFEST yarışmaları ve süreç hakkında bilgi verildi.

Konya Teknik Üniversitesi TEKNOFEST Koordinatörü Doç. Dr. Akif Durdu, Üniversite olarak ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesine hizmet edecek çalışmalar yapmak ve öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlamak istiyoruz. Bu yıl akademik paydaş olarak yer aldığımız TEKNOFEST sürecinde de takımlarımızın, iyi şekilde hazırlanması en büyük arzumuz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılki yarışmalarda da iddiamızı attırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Oldukça fayda sağlayacağına inandığımız bu seminere katılan değerli konuşmacılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Seminere konuşmacı olarak katılan TEKNOFEST İcra Kurulu Üyesi Elvan Kuzcu Hıdır, TEKNOFEST ile ilgili istatistiki bilgilerin yer aldığı ve son üç yılın genel değerlendirmesini paylaşıldığı bilgilendirici sunum gerçekleştirdi. TEKNOFEST’e katılan yarışmacıların elde ettiği başarılar ile, yarışma sorasında da önemli projelerde yer aldıklarına dikkat çeken Hıdır, TEKNOFEST yarışma kategorileri hakkında da katılımcıları bilgilendirdi.

Seminerin sonunda TEKNOFEST İcra Kurulu Üyesi Elvan Kuzcu Hıdır, TEKNOFEST Yarışmalar Koordinatörü Engin Öksüz, TEKNOFEST Yarışmalar Sorumlusu Gizem Karabacak öğrenci ve öğretim elemanlarının soruların yanıtladı.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi