Basketbol Bölgesel Lig Konya Grup Müsabakaları Sona Erdi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve üniversitemizin ev sahipli yaptığı Basketbol Bölgesel Lig Konya Grup Müsabakaları, yapılan ödül töreninin ardından sona erdi.

9 farklı üniversite takımının bir araya gelmesi ile yapılan müsabakalar A ve B olmak üzere 2 farklı gruplandırma ile gerçekleşti. Yapılan müsabakalar sonucunda, A ve B Grubu 3.’sü KTO Karatay Üniversitesi ile Konya Teknik Üniversitesi, 2.’si Abdullah Gül Üniversitesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi olurken 1. Selçuk Üniversitesi ile Erciyes Üniversiteleri oldu. Birinci olan takımlara kupalarını Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik vererek takım üyelerini tebrik etti.

Üniversitemiz Gelişim yerleşkesi Spor Salonunda yapılan törene, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Genel Sekreter V. Kamil Gök, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Konya Temsilcisi Mustafa Gelen, Konya Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Bilal Yavaş ile akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.